Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 750.000,-
 • Soort woonhuis:
  woonboerderij, vrijstaande woning
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1937
 • Woonoppervlakte:
  269 m²
 • Perceeloppervlakte:
  4330 m²
 • Inhoud:
  1100 m³
 • Brochure downloaden
  Enterveenweg 7 - ENTER

  Enterveenweg 7, ENTER

  Karakteristieke en riante woonboerderij met diverse opstallen. De woning is gelegen op een perceel van ruim 4300 m2 met veel privacy en vrij uitzicht over akkers en landerijen. Optioneel is er een perceel van 10200 m2 beschikbaar als grasland.
  Op de begane grond beschikt de woning over veel leefruimte met veel raampartijen met een heerlijk vrije uitkijk. Verder bevinden zich op de begane grond meerde slaapkamers en een badkamer, een woning die eventueel geschikt is voor minder validen en het comfort van baden en slapen op de begane grond biedt. Ook bevindt zich naast de achter entree een extra ruimte welke in te richten is als kantoor/werkruimte.

  Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met diverse inbouwkasten. Aan de achterzijde bevindt zich een multifunctionele ruimte, welke nu is ingericht als relax-/hobbyruimte

  De zonnige en keurig aangelegde tuin is rondom gelegen en voorzien van diverse opstallen, waaronder een ruime schuur/garage.

  INDELING:
  Begane grond: entree/hal met toilet, wasruimte, badkamer, trapopgang, werkruimte/kantoor, woonkamer v.v. houtkachel, hobbyruimte, slaapkamer, slaapkamer, kelder
  1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers deels v.v. inbouwkasten, toilet, hobbyruimte met mogelijkheid tot extra slaapkamer.

  KENMERKEN:
  - Bouwjaar 1937
  - Perceeloppervlakte 4330 m² - Optioneel 10200 m² grasland
  - Inhoud ca. 1100 m³
  - Woonoppervlakte ca. 270 m²

  BIJZONDERHEDEN:
  - rustige locatie met weidse uitzichten en veel privacy
  - op fietsafstand van de kernen Rijssen en Enter
  - voorzien van diverse bijgebouwen
  - bijzonder veel leefruimte op begane grond en 1e verdieping
  - optioneel 10200 m2 grasland
  - CV-Ketel Atag 2010
  - keurig aangelegde tuin, rondom gelegen
  - aanvaarding in overleg

  Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

  Wilt u meer weten over de woning?

  Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
  De beste deal
  Contact