Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 349.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    122 m²
  • Perceeloppervlakte:
    154 m²
  • Inhoud:
    421 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Dennenlaan 69 - RIJSSEN

    Dennenlaan 69, RIJSSEN

    In kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en bos gelegen instapklare tussenwoning. De woning is door de jaren heen volledig opgeknapt, gemoderniseerd en verduurzaamd. Zo is de gehele woning opnieuw gestukadoord, zijn vloeren vernieuwd, is de keuken vernieuwd en voorzien van een luxe keukenblok met moderne apparatuur. Verder is de begane grond vloer na-geïsoleerd en is op de begane grond alle beglazing vervangen voor HR++ beglazing. Ook zijn de gevels na-geïsoleerd en voorzien van purschuim De woonkamer beschikt over een ruime eethoek aan de achterzijde en een sfeervolle zithoek aan de voorzijde met uitzicht over groenvoorziening.
    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van vernieuwde HR++ beglazing en rolluiken. Verder is hier de recent vernieuwde badkamer gevestigd welke is voorzien van een toilet, wastafel en een royale inloopdouche. Verder zijn op de 1e verdieping de wanden en plafond voorzien van modern glad stucwerk en zijn alle slaapkamers en overloop voorzien van keurige vloerafwerking.
    Middels een vaste trap is de overloop op zolder, hier bevindt zich nog een 4e slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel. Ook is hier een afgescheiden wasruimte gerealiseerd.
    De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het noord-oosten en te bereiken middels een achterom, hier bevindt zich nog een ruime schuur voorzien van elektra en een heerlijke terrasoverkapping.
    INDELING:
    Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, ruime woonkamer met uitzicht op groenvoorziening, eetkamer, open keuken met luxe keukenblok v.v. inbouwapparatuur, achter entree, trapopgang naar; 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en toilet, vaste trap naar; 2e verdieping: overloop voorzien van CV-opstelling, berging, 4e slaapkamer.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1974
    - Perceel 154 m²
    - Inhoud ca. 421 m³
    - Woonoppervlak ca. 122 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - kindvriendelijke omgeving
    - recent vernieuwde badkamer
    - nabij scholen en bos gelegen
    - v.v. 4e slaapkamer met dakkapel op zolder
    - bereikbaar via achterom
    - volledig geïsoleerd en v.v. Hr++ beglazing
    - 12 recent geplaatste zonnepanelen
    - Energielabel A
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact