Ons Hoes – Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Ons Hoes is gevestigd aan de Boomkamp 20 in het centrum van Rijssen. Op deze ideale locatie kunnen wij ons woningaanbod en informatie over hypotheken en verzekeringen optimaal onder de aandacht van geïnteresseerden brengen. Ons kantoor heeft zich sinds de start in 2014 een onderscheidende positie in de markt verworven. Geen groot kantoor met veel medewerkers, maar direct persoonlijk contact met de juiste adviseur en een team waarin elke medewerker weet wat er speelt.

Zo kunnen wij actief woningen die in de verkoop komen matchen met potentiële kopers en ook de financiële mogelijkheden kunnen direct worden beoordeeld door de hypotheekadviseurs. In de huidige markt worden woningen snel verkocht, soms zelfs al voordat ze op Funda of social media zijn aangeboden. Des te belangrijker voor woningzoekenden om zich in te schrijven bij ons kantoor. Door met een klein en deskundig team te werken kunnen we onze klanten veel aandacht geven. Ook zijn afspraken op korte termijn mogelijk, bezichtigingen kunnen soms nog dezelfde dag plaatsvinden!

Naast de verkoop van je woning kunnen wij je ook van dienst zijn als aankoopmakelaar bij de koop van de nieuwe woning. Verder kun je bij ons terecht voor al je financiële zaken, waardoor het gehele (ver)kooptraject efficiënt en spoedig kan verlopen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling of gratis hypotheek oriëntatiegesprek. Altijd de laagste rente en de beste voorwaarden!