Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 390.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    96 m²
  • Perceeloppervlakte:
    450 m²
  • Inhoud:
    353 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Haarstraat 166 - RIJSSEN

    Haarstraat 166, RIJSSEN

    Recent opgeknapte en gemoderniseerde 2-onder-1-kapwoning gelegen op vrije hoeklocatie nabij het centrum. Deze instapklare woning beschikt op de begane grond over een sfeervolle woonkamer voorzien van een vernieuwde pvc vloer met vloerverwarming. De openkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een L-vormige keukenblok met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken, hier bevindt zich de toilet. Verder is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de achterzijde toegang verschaft tot het dakterras. De slaapkamers zijn alle voorzien van vernieuwde dubbele beglazing (HR++). Verder bevindt zich op de 1e verdieping een keurige en moderne badkamer voorzien van toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en vloerverwarming. Ook is op de 1e verdieping recent een airconditioning geïnstalleerd.
    De zolder is te bereiken middels een vaste trap. Hier bevindt zich de CV-opstelling, WTW-unit en wasmachineaansluiting. Eventueel is hier een extra slaapkamer te realiseren.

    De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noorden en te bereiken vanaf de oprit aan de Molenstalweg. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en voorzien van een bijzonder ruime garage/schuur. Op de schuur zijn recent 8 zonnepanelen geplaatst. Verder is de garage voorzien van krachtstroom.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, toegang tot woonkamer, eetkamer, openkeuken v.v. L-vormige keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken v.v. toilet, schuur/garage,
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers v.v. dubbele beglazing, badkamer met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met cv-opstelling, mogelijkheid voor extra slaapkamer.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1970
    - perceel 450 m²
    - inhoud 353 m³
    - woonoppervlak 96 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - recent verbouwd en gemoderniseerd
    - badkamer en keuken vernieuwd
    - onderhoudsvriendelijke tuin op het noorden
    - oprit met ruime garage
    - CV ketel Intergas 2021
    - volledig geïsoleerd en v.v. HR++ beglazing
    - centrale ligging in centrum
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact