Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 239.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    58 m²
  • Inhoud:
    184 m³
  • Brochure downloaden
    Hogepad 49 - RIJSSEN

    Hogepad 49, RIJSSEN

    Modern en sfeervol appartement, gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum op loopafstand van centrumvoorzieningen, het station en supermarkten.
    Het appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het beschikt over een zonnige balkon gelegen op het zuid-westen met vrij uitzicht aan de voorzijde. Het balkon is te bereiken vanuit de sfeervolle woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over een ruim keukenblok met inbouwapparatuur en veel werkruimte. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen, deze is voorzien van rolluiken. Verder is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. De wasmachineopstelling is gevestigd in een vast kast in de hal.

    Het appartementencomplex is verder voorzien van isolerende beglazing, dak- en muurisolatie. In de kelder bevindt zich een grote eigen berging en het is 24/7 mogelijk om te parkeren in de parkeergarage d.m.v. een parkeerpas welke bij het appartement hoort.

    INDELING:
    Begane grond:
    Centrale ingang, belplateau, postbussen, lift, trappenhuis.

    Appartement:
    Entree, Hal, toilet met fontein, meterkast, berging met CV-opstelling, 1 slaapkamer v.v. rolluik, badkamer v.v. wastafel, douche, wasruimte, ruime woonkamer met toegang tot balkon, keuken v.v. inbouwapparatuur.

    Kelder:
    Parkeergarage, ruime berging.

    KENMERKEN:
    Bouwjaar 1982
    Inhoud ca. 184 m³
    Woonoppervlak ca. 58 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - gelegen in hartje Rijssen
    - dagelijkse voorzieningen op loopafstand
    - Cv-Ketel Intergas 2017
    - balkon aan voorzijde
    - energielabel C
    - berging en mogelijkheid tot parkeren in kelder
    - v.v. lift en belplateau
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact