Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 850.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2002
  • Woonoppervlakte:
    231 m²
  • Perceeloppervlakte:
    685 m²
  • Inhoud:
    1000 m³
  • Brochure downloaden
    Parkstraat 10 - RIJSSEN

    Parkstraat 10, RIJSSEN

    Riante en solide gebouwde vrijstaande woning gelegen in een prachtige woonomgeving. Zo is de woning gelegen nabij buitengebied, volkspark en havezate De Oosterhof, terwijl het centrum van Rijssen eveneens op loopafstand is gelegen. Deze verrassend ruime woning is gebouwd met kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Dit is weer te zien aan de prachtige afwerking op een hoogwaardig afwerkingsniveau en de praktische indeling. Zo beschikt de woning op de begane grond over een sfeervolle woonkamer voorzien een gashaardschouw, parketvloer en een erker. De ruime woonkeuken is uitgerust met een recent vernieuwde luxe keuken voorzien van o.a. een wijnkoeler, downdraft afzuiging, combi-magnetron, combi-stoomoven, warmhoud-unit en een quooker. Verder is de woonkeuken voorzien van vloerverwarming en heeft u vanuit meerdere raampartijen (wat zorgt voor een heerlijk lichte ruimte) uitzicht op de straat aan de voorzijde. Vanuit de woonkeuken is verder nog de bijkeuken/berging te bereiken, hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en het toilet. De in spouw opgetrokken garage is te bereiken vanuit de bijkeuken. Deze ruimte is keurig afgewerkt en beschikt onder andere over een keukenblok met wateraansluiting en afzuiging.

    De eerste verdieping beschikt over vier ruime en praktische ingedeelde slaapkamers welke alle zijn voorzien van meerdere raampartijen met veel lichtinval. Verder beschikken alle slaapkamers over draai-/kiepramen en een deel van de slaapkamers beschikt over ingebouwde rolluiken. De royale badkamer is voorzien van vloerverwarming en is ingedeeld met een inloopdouche, massage bad, toilet en dubbele wastafel.

    De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier bevinden zich de cv-opstelling en een eventuele wasruimte. Verder is het mogelijk om op zolder een extra slaapkamer te creëren.

    De onderhoudsvriendelijk ingerichte tuin aan de achterzijde van de woning biedt volop mogelijkheden en is voorzien van een heerlijk zonnig terras met veel privacy. Verder bevindt zich hier een recent geplaatste terrasoverkapping voorzien van berging

    Kortom: De omvang, de uitstraling en het hoogwaardige afwerkingsniveau maken deze woning exclusief en veelzijdig!

    INDELING:
    Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, trapopgang, toegang tot woonkamer v.v. gashaardschouw, eetkamer, toegang tot woonkeuken met recent vernieuwde keuken, bijkeuken/berging, toilet, toegang tot tuin en terras, garage/schuur.
    1e verdieping: overloop v.v. vaste kast, 4 slaapkamers deels v.v. ingebouwde rolluiken, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel,
    2e verdieping: overloop met CV-opstelling, mogelijkheid tot extra slaapkamer.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 2002
    - Perceeloppervlakte 685 m²
    - Inhoud ca. 1000 m³
    - Woonoppervlakte 231 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - volumineuze woning met veel leefruimte
    - hoogwaardige afwerking en praktische indeling
    - recent vernieuwde keuken
    - CV-ketel Intergas 2020.
    - keurig aangelegde tuin v.v. overkapping
    - ruime oprit geschikt voor meerdere auto’s
    - v.v. 14 zonnepanelen
    - nabij buitengebied, volkspark en havezate De Oosterhof gelegen


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact