Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 599.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    174 m²
  • Perceeloppervlakte:
    377 m²
  • Inhoud:
    671 m³
  • Brochure downloaden
    Roerdomp 31 - RIJSSEN

    Roerdomp 31, RIJSSEN

    Riante en duurzame vrijstaande woning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Deze verrassend ruime gezinswoning is keurig onderhouden en beschikt over veel leefruimte. Dit is onder andere weer te zien aan een hoogwaardig afwerkingsniveau en een praktische indeling van de woning.
    Zo beschikt de woning op de begane grond over een sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, welke is voorzien van een prachtige gashaardschouw en een erker. Hierdoor heeft u een vrije uitkijk over de woonstraat waar hoofdzakelijk sprake is van bestemmingsverkeer. De woonkamer is verder voorzien van Ensuite deuren voor toegang naar de woonkeuken. De recente vernieuwde woonkeuken is voorzien van vloerverwarming en een prachtige en luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo is de keuken voorzien van een Quooker, oven, combi-stoomoven, inbouw koffiemachine, inductie kookplaat en dubbele vaatwasser. Middels openslaande deuren zijn tuin en terras te bereiken. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken/achter entree te bereiken, hier bevindt zich o.a.de wasmachine aansluiting.
    Verder bevindt zich naast de woonkeuken nog een kantoorruimte en een speel/hobbyruimte. Deze ruimtes zijn eventueel ook in te richten als slaapkamer en badkamer.

    Op de eerste verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers welke deels zijn voorzien van vaste kasten. De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming en is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een vaste kast met de CV-opstelling. De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap

    De onderhoudsvriendelijke tuin aan de achterzijde van de woning biedt veel mogelijkheden en is voorzien van een recent geplaatste terrasoverkapping met berging. Verder bevindt zich naast de woning een oprit met toegang tot de garage.

    Kortom: De ruimte, de praktische indeling en de gunstige ligging, maken dat u deze woning zeker gezien moet hebben!

    INDELING:
    Begane grond: entree, ruime hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer v.v. sfeervolle gashaardschouw en erker aan voorzijde, Ensuite deuren naar woonkeuken met handgeschilderde luxe keuken met o.a. een Quooker, oven, combi-stoomoven, inbouw koffiemachine, inductie kookplaat ed. bijkeuken/wasruimte, vanuit woonkamer toegang tot kantoor en speel-/ hobbykamer, garage, tuin en terrasoverkapping,
    1e verdieping: overloop v.v. vaste kast, 5 ruime slaapkamers deels v.v. vaste kasten, badkamer v.v. vloerverwarming, douche, toilet en dubbele wastafel.
    2e verdieping: bergzolder

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1991
    - Perceeloppervlakte 377 m²
    - Inhoud 671 m³
    - Woonoppervlakte 174 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - fijne gezinswoning met veel leefruimte
    - hoogwaardige afwerking en praktische indeling
    - voorzien van energielabel A
    - schilderwerk buiten 2020
    - keurig aangelegde tuin v.v. overkapping
    - vloerverwarming achter entree, keuken en badkamer
    - v.v. zonnepanelen met een opbrengst van ca. 5 MWh
    - in kindvriendelijke omgeving gelegen

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact