Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 269.000,-
 • Status:
  onder bod
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1995
 • Woonoppervlakte:
  62 m²
 • Inhoud:
  220 m³
 • Brochure downloaden
  Roerdomp 9 - RIJSSEN

  Roerdomp 9, RIJSSEN

  Modern en instapklaar appartement. Gelegen op een gewilde locatie in de wijk ‘’De Veeneslagen”, nabij scholen en dagelijkse voorzieningen.
  Het appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden en kleinschalig appartementencomplex. Het beschikt over een zonnige balkon gelegen op het zuid met vrij uitzicht aan de voorzijde. Het balkon is te bereiken vanuit de sfeervolle woonkamer welke is voorzien van een moderne laminaatvloer en gladde wand- en plafondafwerking. Verder is hier recent een airconditioning geïnstalleerd.
  De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over een ruim keukenblok met inbouwapparatuur en veel werkruimte. Aan de achterzijde zijn de beide slaapkamers gelegen, waarbij 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Verder is de moderne badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. De wasmachineopstelling is gevestigd in een vast kast in de hal.

  Het appartementencomplex is verder voorzien van isolerende beglazing, dak-, vloer en muurisolatie. Aan de achterzijde is de berging gelegen. Verder is er naast het gebouw ruimte om de auto te parkeren op één van de parkeerplekken die bij het appartementencomplex horen.

  INDELING:
  Begane grond:
  Centrale ingang, belplateau, postbussen, trappenhuis, berging en parkeerplaats.

  Appartement:
  Entree, Hal, toilet met fontein, meterkast, berging met CV-opstelling, 1 slaapkamer v.v. rolluik, badkamer v.v. wastafel, douche, wasruimte, ruime woonkamer met toegang tot balkon, keuken v.v. inbouwapparatuur.

  KENMERKEN:
  Bouwjaar 1995
  Inhoud ca. 220 m³
  Woonoppervlak ca. 62 m²

  BIJZONDERHEDEN:
  - dagelijkse voorzieningen op loopafstand
  - Cv-Ketel Intergas 2015
  - balkon aan voorzijde op het zuiden
  - energielabel B
  - berging en mogelijkheid tot parkeren op begane grond
  - v.v. belplateau in portiek
  - VvE bijdrage €75 p.m.
  - aanvaarding in overleg

  Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

  Wilt u meer weten over de woning?

  Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
  De beste deal
  Contact