Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 829.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    270 m²
  • Perceeloppervlakte:
    853 m²
  • Inhoud:
    1033 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Veeneslagen 17 - RIJSSEN

    Veeneslagen 17, RIJSSEN

    Unieke en volledig onder architectuur gebouwde vrijstaande woning op gunstige locatie gelegen. De eigenaar heeft deze prachtige woning in 1995 door een traditionele Rijssense aannemer laten bouwen. Hierbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waaronder HR++ beglazing. In combinatie met de recent geplaatste hybride warmtepomp en de aanwezigheid van maar liefst 23 zonnepanelen, beschikt de woning dan ook over een bijzonder gunstig energielabel A++! In 2010 is de woning, geheel in stijl met de bestaande woning, aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken en aan de zijkant ten behoeve van een serre/tuinkamer. De woonkeuken is uitgevoerd met een prachtige Belgisch hardstenen vloer welke is voorzien van vloerverwarming (i.c.m. bijkeuken). Bij het uitbreiden van de woonkeuken is in 2010 ook de keuken vernieuwd en voorzien van een prachtige handgeschilderde houten keuken met werkeiland en een karakteristieke handgemaakte schouw met Falcon fornuis. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard en een massief eiken vloer. Ook zijn middels openslaande tuindeuren tuin en terras te bereiken. Verder is vanuit de woonkamer de serre/tuinkamer te bereiken. Deze ruimte beschikt over bijzonder veel lichtinval door raampartijen aan zowel voor- als achterzijde.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 6 slaapkamers, welke grotendeels zijn voorzien van vaste kasten. Verder zijn beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning voorzien van een eigen wastafel. De badkamer (vernieuwd 2019) is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming. Verder is het toilet te bereiken vanaf de overloop.
    Middels een vaste trap is de overloop op de 2e verdieping te bereiken, hier bevindt zich de Cv-opstelling en een recent geplaatste (2022) hybride warmtepomp. Verder is hier nog een extra slaapkamer gevestigd (voorzien van een eigen wastafel), waardoor de woning beschikt over maar liefst 7 slaapkamers!

    De zonnige en volledige omheinde tuin is gelegen op het westen en is maar liefst 14m diep en 30m breed, een ideale tuin voor een gezin met kinderen. Hier bevindt zich verder een Douglas terrasoverkapping, waar je in volledige privacy kunt genieten van de fraai aangelegde tuin.
    Vanaf de oprit, welke is voorzien van een carport, is de ruime garage te bereiken.

    Verder liggen er op het platte dak van de serre en op de achterzijde van de woning 23 zonnepanelen (2012) met een gemiddelde opbrengst van 4680 kWh per jaar.

    Kortom, een bijzonder ruime en energiezuinige gezinswoning die u zeker gezien moet hebben!

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet v.v. fontein, kantoorruimte/studeerkamer, trapopgang, eetkamer v.v. openslaande tuindeuren, woonkamer v.v. gashaardschouw, serre/tuinkamer, ruime woonkeuken v.v. vloerverwarming, bijkeuken/achter entree v.v. wasmachineaansluiting, toegang tot tuin en terras,
    1e verdieping: overloop, 6 slaapkamers grotendeels v.v. vaste kasten, badkamer v.v. ligbad, douche, , dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming, afzonderlijke toiletruimte, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop v.v. cv-opstelling en hybride warmtepomp, 7e slaapkamer.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1995
    - Perceeloppervlakte ca. 850 m²
    - Inhoud ca. 1033 m³
    - Woonoppervlakte ca. 270 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - onder architectuur gebouwd
    - bijzonder ruim perceel
    - v.v. maar liefst 7 slaapkamers
    - kantoorruimte op begane grond aan voorzijde van de woning
    - keurig aangelegde tuin v.v. computergestuurde tuinberegening en druppelsysteem in de voortuin
    - schilderwerk 2021
    - uitbouw t.b.v. serre en woonkeuken 2010
    - sanitaire ruimtes vernieuwd 2019
    - v.v. 23 zonnepanelen en een hybride warmtepomp
    - aanvaarding in overleg

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact