Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 459.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    275 m²
  • Inhoud:
    584 m³
  • Brochure downloaden
    Veeneslagen 35 - RIJSSEN

    Veeneslagen 35, RIJSSEN

    Instapklare en duurzame (label A) 2-onder-1-kapwoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘’Veeneslagen’’. Deze perfecte gezinswoning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers. Verder is de woning in 2021 aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken, welke is voorzien van een vernieuwde keuken met vloerverwarming. Ook is naast de woonkeuken een praktische bijkeuken gerealiseerd, hier bevindt zich onder andere de wasmachine aansluiting in een kastenwand.
    De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en onder andere voorzien van modern stucwerk, een visgraat pvc vloer en ensuite deuren.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van moderne wand- en vloerafwerking. De moderne badkamer is gevestigd aan de achterzijde en voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad. Verder is de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
    Middels een vaste trap is de overloop op zolder te bereiken. Hier bevindt zich de CV-opstelling (vernieuwd 2014). Verder bevinden zich hier nog 3 slaapkamers, met aan de achterzijde een ruime dakkapel. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

    De keurig aangelegde en zonnige tuin is gelegen op het zuiden en te bereiken vanuit de bijkeuken en garage. Ook heeft u de beschikking over een fietsen schuur en een bijzonder ruime schuur/werkplaats aan de achterzijde.

    Achter op het perceel bevindt zich een recent gebouwde houten terrasoverkapping met berging, welke is voorzien van een houtkachel. Verder liggen er op het platte dak van de woning 10 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 3600 KwH per jaar. Ook zijn hier recent 2 airco’s geplaats voor de keuken en 1e verdieping.

    INDELING:
    Begane grond: entree, ruime hal met meterkast en toilet, ruime woonkamer aan voorzijde, woonkeuken voorzien van vernieuwde keuken, openslaande deuren voor toegang tot tuin en terras. bijkeuken v.v. kastenwand en wasruimte, garage;
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met CV-opstelling, 3 slaapkamers met aan de achterzijde een ruime dakkapel.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1993
    - Perceeloppervlakte 275 m²
    - Inhoud 584 m³
    - Woonoppervlakte 146 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - energielabel A
    - recent uitgebouwd t.b.v. woonkeuken
    - v.v. recent geplaatste zonnepanelen
    - maar liefst 6 slaapkamers
    - oprit voor meerdere auto’s met garage
    - recent v.v. terrasoverkapping en berging
    - zonnige tuin op het zuiden
    - CV-Ketel Vaillant 2015
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact