Makelaardij: het hart van Rijssen

Met de juiste makelaar vind je jouw droomwoning sneller! Of die nu in Rijssen of directe omgeving staat. Maak gebruik van onze ervaring in de lokale en regionale woningmarkt. Met advies op maat, zodat jij de beste beslissingen kunt nemen. Of we nu verkoopmakelaar of aankoopmakelaar mogen zijn.

 

Bij Ons Hoes nemen we je graag de lasten en het regelwerk rondom verkoop of aankoop van een woning uit handen. Zo zijn we niet alleen makelaar, maar ook: hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en taxateur.

Daarnaast regelen we het verplichte energielabel en de bouwtechnische keuring.

Een persoonlijke aanpak is voor ons vanzelfsprekend. We denken mee, in praktische en financiële zin, zoals over het moment van overdracht. En wij zijn graag van de partij bij de notaris op het moment suprême!

 

Ben jij toe aan het zorgeloos verkopen van je woning? Of zoek je al een tijdje naar jouw droomwoning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Is het voor jou lastig om een afspraak bij ons op kantoor te plannen? Dan komen we graag bij je thuis, op een tijdstip dat het jou uitkomt.

 

Plan vrijblijvend gesprek