Over ons

Ons Hoes is een laagdrempelig kantoor voor makelaardij, taxaties en hypotheek- en verzekeringsadvies. Bart Wessels startte in 2003 vanuit huis met het adviseren van hypotheken en verzekeringen. In 2014 werd daar de makelaardij aan toegevoegd.  Sinds 2023 is Matthijs Tromop register taxateur en is ook deze dienstverlening toegevoegd.  Dat doen we vanuit ons gemoedelijke kantoor aan de Boomkamp 20 in het centrum van Rijssen. We hechten aan persoonlijk contact en korte lijnen. Bij Ons Hoes geen kleine lettertjes, maar een eerlijk advies. Professioneel, natuurlijk met Twentse nuchterheid.

 

Ons kantoor fungeert als een spin in het web in de lokale woningmarkt. We matchen kopers en verkopers, soms al voordat een woning op Funda of socials wordt aangeboden. Woningzoekenden schrijven zich dan ook al graag in een vroeg stadium bij ons in. We schakelen snel, soms kan er binnen een dag al veel geregeld worden! Met plezier begeleiden we het traject van koop en/of verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Dit nemen we onze klanten graag uit handen. Want die hebben al genoeg te organiseren!

 

BART WESSELS |”Succesvol verbinden”

 

Directeur, hypotheekadviseur en makelaar

“Inmiddels werk ik al heel wat jaren in de woningmarkt. Het mooiste aan ons werk vind ik mensen helpen hun dromen te verwezenlijken. Ik vind het leuk om uit te zoeken of de nieuwe woning ook financieel haalbaar is voor iemand. Ook het adviseren voor verbouwingen, verduurzamen of oversluiten van de hypotheek hoort hierbij. Ik leg alles graag uit want ik vind het belangrijk dat de klant exact weet waar hij of zij aan toe is. Het is een groot compliment wanneer mensen ons het vertrouwen geven om hen te begeleiden bij de aan- of verkoop van een huis.

Een succesvolle werkdag is voor mij een dag waarop ik klanten mocht vertellen dat wat zij wensen, ook gaat lukken. Wanneer hun huis dan definitief verkocht of aangekocht is en de financiering finaal akkoord is bevonden door de bank is de cirkel rond en zijn we heel tevreden. Want als de klant tevreden is, dan zijn wij het ook!“

                                                                           

MATTHIJS TROMOP | “Van alle markten thuis”

 

Makelaar, taxateur en financieel adviseur

“Ik ben een man van de details. Mijn werkzaamheden zijn allround en gevarieerd, zowel op het gebied van makelaardij, taxeren als financieel advies. Bij al deze werkzaamheden vind ik het leuk om zaken gedegen voor de klant uit te zoeken. Het is prettig om contact met klanten, banken en verzekeraars te hebben, maar ik werk ook graag op kantoor een taxatierapport uit. De afwisseling die ik heb doordat ik zowel makelaar, taxateur als financieel adviseur ben, houdt het werk spannend. Geen dag is hetzelfde. Een drukke dag? Daar geniet ik van. Of we nu een woning in de verkoop mochten nemen of ik een taxatie heb uitgewerkt.”

 

 

MAARTEN STUUT | “De beste deal”

 

Makelaar

“Als makelaar kom ik in contact met veel mensen, bijvoorbeeld tijdens een waardebepaling of een bezichtiging. Zo hoor je de meest bijzondere en waardevolle verhalen. Dat vind ik het leukste aan mijn vak. Ik ben een nuchtere Rijssenaar en dat werkt prettig in gesprekken met klanten. Het ijs is vaak snel gebroken. En dat wordt gewaardeerd.

Wat mij de voldoening en motivatie geeft om elke dag weer vol enthousiasme aan de slag te gaan? Wanneer het steeds weer lukt om een woning te verkopen naar tevredenheid van alle partijen!”