Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 775.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    155 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1000 m²
  • Inhoud:
    836 m³
  • Brochure downloaden
    Landuwerweg 6 - HOLTEN

    Landuwerweg 6, HOLTEN

    Prachtige vrijstaande woning gelegen in het prachtige buitengebied van Holten. De gezellige dorpskern van Holten is op fietsafstand gelegen en beschikt over een groot aantal (dagelijkse) voorzieningen. De woning is gelegen op een perceel van ruim 1000m2 in een bosrijke omgeving en aan de voorzijde uitzicht over landerijen.
    In 2015 is de woning volledig opgeknapt en gemoderniseerd. Zo is er een nieuwe geïsoleerde kap geplaatst, zijn spouw en vloer volledig geïsoleerd, is alle elektra vernieuwd, zijn er nieuwe kozijnen geplaatst incl. nieuwe ramen en beglazing, zijn keuken en badkamer vernieuwd en is de woning verduurzaamd.
    Op de begane grond beschikt de woning over veel leefruimte met veel raampartijen met veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen, deze is voorzien van een sfeervolle houtkachel, moderne wand- en plafondafwerking en een parketvloer. Vanuit de centraal gelegen hal is de slaapkamer aan de voorzijde te bereiken, deze ruimte is ook ideaal als eventueel kantoor of thuis werkplek. Verder is hier de hoogwaardig afgewerkte badkamer gevestigd en voorzien van een heerlijk massage bad, toilet, dubbele wastafel en Sunshower.
    Aan de achterzijde is de woonkeuken gelegen. deze beschikt over veel lichtinval door meerdere raampartijen en openslaande deuren voor toegang tot tuin en terras. Verder is hier een prachtige nieuwe keuken geplaatst, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een bar-eiland. Ook de woonkeuken is voorzien van moderne gladde wand- en plafondafwerking en een prachtige gietvloer met vloerverwarming.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van nieuwe kozijnen en draai/kiep ramen met dubbele beglazing. Ook zijn in de slaapkamers diverse inbouwkasten gerealiseerd en zijn er veel elementen van de kapconstructie verwerkt in de prachtige afwerking. De volledige kap van de woning is vernieuwd en volledig geïsoleerd. Verder is de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
    Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

    Vanuit de hal is de kelder te bereiken. Deze is onder de gehele woning gelegen en beschikt over diverse multifunctionele ruimtes.

    De zonnige en keurig aangelegde tuin is rondom gelegen. Recent is er een heerlijk zonnig terras aangelegd welke is voorzien van een jacuzzi. Ook is hier een nieuwe geïsoleerde schuur met garage geplaatst. Deze is voorzien van verwarming, airconditioning en wateraansluiting.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met toilet, trapopgang, meterkast, slaapkamer/kantoor, badkamer v.v. ligbad, toilet, dubbele wastafel en inloopdouche, woonkamer v.v. houtkachel, ruime woonkeuken/eetkamer met vernieuwd keukenblok met eiland, garage/schuur.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers v.v. vaste kasten.
    Kelder: volledig onderkelderd met multifunctionele ruimtes.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1960
    - Perceeloppervlakte 1000 m²
    - Inhoud 836 m³
    - Woonoppervlakte 155 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - gelegen in het buitengebied
    - op fietsafstand van de dorpskern van Holten
    - voorzien van energielabel A
    - voorzien van royale garage en schuur
    - volledig onderkelderd
    - verwarming d.m.v. warmtepomp met vloerverwarming
    - keurig aangelegde tuin, rondom gelegen
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact