Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 739.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    177 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6755 m²
  • Inhoud:
    1003 m³
  • Brochure downloaden
    Schapendijk 25 a - NOTTER

    Schapendijk 25, NOTTER

    Prachtige vrijstaande woning gelegen op een fantastische locatie. Verder is de woning gelegen op een perceel van ruim 6700m2 in een bosrijke omgeving, met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen. Op de begane grond beschikt de woning over veel leefruimte met veel raampartijen met veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen, deze is voorzien van een sfeervolle gashaard en een parketvloer. Aan de achterzijde is de eetkamer gelegen, deze beschikt over een schuifpui voor toegang tot tuin en terras. Vanuit de eetkamer heeft u een heerlijke vrije uitkijk over de aangrenzende graslanden. De keuken is gescheiden van de eetkamer en is voorzien van een in 2019 vernieuwde keukenblok. Vanuit de keuken is de ruime garage en werkkamer/kantoor te bereiken. Verder is vanuit de eetkamer de kelder te bereiken.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers met aan de achterzijde een balkon. De keurige badkamer is voorzien van een massage bad, toilet, wastafel en douche

    De zonnige en keurig aangelegde tuin is rondom gelegen. Verder is een deel van het perceel verhuurd als grasland aan een nabij gelegen boerenbedrijf. Desgewenst kan deze grond weer in eigen beheer worden genomen en bij de tuin worden gevoegd.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met toilet, trapopgang, meterkast, woonkamer v.v. gashaard, ruime woonkeuken/eetkamer, keuken met wasmachine aansluiting, garage/schuur, kelder
    1e verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers v.v. vaste kasten, badkamer v.v. massage bad, douche, toilet en wastafelmeubel.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1972
    - Perceeloppervlakte 6755 m²
    - Inhoud 1003 m³
    - Woonoppervlakte 177 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - heerlijke rustige locatie met weidse uitzichten
    - op fietsafstand van de kernen Rijssen, Wierden en Nijverdal
    - voorzien van energielabel C
    - v.v. zonnepanelen
    - voorzien van royale garage/schuur
    - volledig onderkelderd
    - CV-Ketel Intergas 2019
    - keurig aangelegde tuin, rondom gelegen
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact