Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 329.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    111 m²
  • Perceeloppervlakte:
    124 m²
  • Inhoud:
    402 m³
  • Brochure downloaden
    Bereklauw 12 - RIJSSEN

    Bereklauw 12, RIJSSEN

    Zeer complete, perfect onderhouden en instapklare tussenwoning. Deze recent gebouwde (2010) woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk De Veeneslagen, nabij supermarkt, scholen en sporthal. Daarnaast is het buitengebied van Rijssen op loop-/fietsafstand gelegen en heeft u een directe aansluiting op Nationaal Park ‘’De Sallandse Heuvelrug’’.
    De woning is tijdens de bouw aan de achterzijde over de gehele breedte 1,20 meter uitgebouwd. Hierdoor heeft u de beschikking over veel leefruimte op de begane grond. Zo bevindt zich aan de voorzijde van de woning een moderne keuken met veel werkruimte en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de ruime woonkamer gevestigd, deze is o.a. voorzien van airconditioning.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een prachtige badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is eventueel op te delen in twee aparte slaapkamers. De moderne badkamer is recent vernieuwd en is voorzien van een fijne inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
    De zolderverdieping is te bereiken middels een vaste trap, hier is eventueel nog een extra slaapkamer te realiseren.
    De zonnige achtertuin is gelegen op het oosten en is bereikbaar via achterom. In de tuin bevindt zich een houten berging/schuur.

    Verder is de woning voorzien van zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van ca. 5500 KWh per jaar. Ook is de woning voorzien van airconditioning op elke verdieping.

    Kortom, een recent gebouwde, instapklare en duurzame woning!

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, meterkast, trapopgang, ruime woonkamer met trapkast en toegang tot ruime keuken v.v. luxe inbouwapparatuur, vanuit woonkamer toegang naar tuin.
    1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.
    2e verdieping: bereikbaar via vaste trap, ruime zolder met cv-opstelling, aansluiting voor wasmachine en droger, mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 2010
    - perceel 124 m²
    - inhoud ca. 402 m³
    - woonoppervlak 111 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - 1,20 meter uitgebouwd
    - hoogwaardige afwerking
    - CV ketel 2010, Nefit
    - v.v. Zonnepanelen ca. 5500 KwH opbrengst
    - Bereikbaar via achterom
    - airconditioning op elke verdieping
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact