Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 419.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1955
  • Woonoppervlakte:
    109 m²
  • Perceeloppervlakte:
    358 m²
  • Inhoud:
    450 m³
  • Brochure downloaden
    Dokter Stokkersstraat 23 - RIJSSEN

    Dokter Stokkersstraat 23, RIJSSEN

    Keurig onderhouden 2-onder-1-kapwoning gelegen in een kindvriendelijke en rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde. Deze woning is in de loop der jaren grondig opgeknapt, gemoderniseerd en grotendeels geïsoleerd. Zo is de woning in 2020 aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een vernieuwde keuken met o.a. een kook-schiereiland en openslaande deuren naar tuin en terras.
    De woonkamer is ook opgeknapt en onder andere voorzien van modern stucwerk, een sfeervolle gashaardschouw en een visgraat pvc vloer. Verder is vanuit de hal de provisiekelder te bereiken. Ook is in 2009 het gehele dak vernieuwd en geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van vaste kasten en rolluiken rondom. De badkamer is gevestigd aan de voorzijde en voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Verder is de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
    Middels een vaste trap is de overloop op zolder te bereiken. Hier bevindt zich de CV-opstelling (vernieuwd 2020). Verder bevindt zich hier een vierde slaapkamer welke is voorzien van een dakraam aan de voorzijde.

    De keurige en zonnige tuin is gelegen op het zuid-oosten en te bereiken vanaf de oprit. Ook heeft u de beschikking over een fietsen schuur en een bijzonder ruime schuur/werkplaats aan de achterzijde. Achter op het perceel bevindt zich een recent gebouwde houten terrasoverkapping met berging. Verder liggen er op de achterzijde van de woning 14 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 2500 KwH per jaar.

    INDELING:
    Begane grond: entree, ruime hal met meterkast en toilet, toegang tot kelder, ruime woonkamer voorzien van gashaard, woonkeuken voorzien van vernieuwde keuken met kook-schiereiland, openslaande deuren voor toegang tot tuin en terras.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van vaste kasten, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met CV-opstelling, 4e slaapkamer voorzien van dakraam.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1955
    - Perceeloppervlakte 358 m²
    - Inhoud 450 m³
    - Woonoppervlakte 109 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - recent uitgebouwd t.b.v. woonkeuken
    - in 2009 voorzien van nieuwe, geïsoleerde dakplaten met nieuwe dakpannen
    - vrij uitzicht aan voorzijde
    - grote schuur/werkruimte aan achterzijde
    - Airconditioning op begane grond en 1e verdieping
    - recent v.v. terrasoverkapping
    - diepe tuin op het zuid-oosten
    - CV-Ketel Nefit 2020
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact