Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 449.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    134 m²
  • Perceeloppervlakte:
    302 m²
  • Inhoud:
    640 m³
  • Brochure downloaden
    Dovenetel 63 - RIJSSEN

    Dovenetel 63, RIJSSEN

    In prijs verlaagd!
    In uitstekende staat verkerende en in kindvriendelijke woonwijk gelegen eigenkapper. Deze ideale gezinswoning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer voorzien van een visgraat pvc-vloer en een open verbinding naar de woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een hoek opgestelde keuken met inbouwapparatuur en uitkijk over de rustige woonstraat met enkel bestemmingsverkeer. Vanuit de woning is verder de garage te bereiken. Deze ruimte is eventueel ook in te richten als slaapkamer en badkamer, waardoor het mogelijk wordt om gelijkvloers te wonen. Tuin en terras zijn onder andere te bereiken middels openslaand tuindeuren vanuit de woonkamer.
    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers v.v. draai/kiepramen. Verder bevindt zich hier een praktisch ingedeelde badkamer voorzien van toilet, wastafel, inloopdouche en ligbad.
    Middels een vlizo trap is de overloop op zolder te bereiken, hier bevindt zich de CV-ketel en de zonneboiler.
    De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuid-oosten en biedt veel privacy. De tuin is te bereiken vanuit de woning en vanaf de oprit. Hier bevindt zich verder nog een houten berging/schuur.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, berging/wasruimte, toegang tot woonkamer me open verbinding naar woonkeuken v.v. L-vormige keukenblok, Toegang tot tuin en terras, garage/schuur, vaste trap naar;
    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers alle v.v. draai/kiepramen, badkamer met toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, vaste trap naar;
    2e verdieping: berging met cv-opstelling (2008) en zonneboiler

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 2009
    - perceel 302 m²
    - inhoud 640 m³
    - woonoppervlak 134 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - keurig onderhouden
    - v.v. ruime woonkeuken
    - ruime oprit
    - buitengebied op loopafstand gelegen
    - v.v. zonneboiler
    - kindvriendelijke woonomgeving
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact