Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 400.000,-
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2017
  • Woonoppervlakte:
    85 m²
  • Inhoud:
    323 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Esstraat 36 - RIJSSEN

    Esstraat 36, RIJSSEN

    Recent gebouwd en onderhoudsvriendelijk appartement gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum op loopafstand van dagelijkse voorzieningen. Het appartement is gunstig gelegen op de begane grond van een goed onderhouden en kleinschalig appartementencomplex. Het beschikt over een ruime woonkamer voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming en veel lichtinval door meerdere raampartijen. De openkeuken is uitgevoerd met een modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur. Verder is het appartement voorzien van 2 slaapkamers aan de achterzijde, welke deels zijn voorzien van vaste kasten. De keurig afgewerkte badkamer beschikt over vloerverwarming, een dubbele wastafel, toilet en een luxe inloop-regendouche. Aan de achterzijde van het appartementencomplex bevindt zich nog een ruime berging voorzien van elektra en heeft u de beschikken over een eigen parkeerplaats.


    INDELING:
    Begane grond:
    belplateau, postbussen, lift, trappenhuis, berging en eigen parkeerplaats.

    Appartement:
    Entree, Hal, meterkast, inbouwkasten, toegang tot slaapkamers, badkamer v.v. inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, berging en CV-opstelling, ruime woonkamer v.v. moderne pvc vloer, keuken v.v. inbouwapparatuur.

    KENMERKEN:
    Bouwjaar 2017
    Inhoud ca. 323 m³
    Woonoppervlak ca. 85 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - centraal gelegen nabij centrum
    - bijdrage VvE ca. €100 ,- per maand
    - terras aan achterzijde
    - Cv-Ketel Intergas 2018
    - v.v. moderne badkamer en keuken
    - dagelijkse voorzieningen op loopafstand
    - eigen parkeerplek en berging
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact