Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 395.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    93 m²
  • Inhoud:
    296 m³
  • Brochure downloaden
    Esstraat 56 202 - RIJSSEN

    Esstraat 56, RIJSSEN

    Opnieuw in de verkoop: Royaal 3-kamer appartement gelegen in appartementencomplex “De Eshof” nabij centrum en dagelijkse voorzieningen. Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping van een keurig onderhouden en hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex, welke beschikt over een ruime entree met liftinstallatie, trappenhuis, intercom/videofoon en automatische toegangsdeuren.

    Het rolstoelvriendelijke appartement is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken voorzien van U-vormige keukenblok met inbouwapparatuur. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, welke deels zijn voorzien van rolluiken. Ook bevindt zich aan de voorzijde een ruim balkon met een heerlijk zonnig terras. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over een keurig aangelegde binnentuin met toegang tot souterrain/kelder. Hier heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een ruime berging voorzien van elektra.

    INDELING:
    Begane grond:
    Centrale ingang, intercom/videofoon, postbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

    Appartement:
    Entree, Hal, toilet met fontein, meterkast, bijkeuken/berging met CV-opstelling en wasmachine aansluiting, 2 ruime slaapkamers, rolstoelvriendelijke badkamer badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en badmeubel, ruime woonkamer met toegang tot balkon op het zuiden, openkeuken v.v. inbouwapparatuur.

    Souterrain/kelder:
    Ruime berging (ca. 10m2) eigen parkeerplaats in parkeerkelder.

    KENMERKEN:
    Bouwjaar 2001
    Inhoud ca. 295 m³
    Woonoppervlak ca. 93 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - nabij centrum gelegen
    - servicekosten € 166,- per maand
    - ruim balkon met zonnig terras op het zuiden
    - v.v. 2 slaapkamers
    - dagelijkse voorzieningen op loopafstand
    - berging en parkeerplaats in kelder
    - v.v. lift en videofoon
    - fraai aangelegde binnentuin
    - rolstoelvriendelijk


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact