Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 599.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    175 m²
  • Perceeloppervlakte:
    489 m²
  • Inhoud:
    710 m³
  • Brochure downloaden
    Jan Luikenstraat 2 - RIJSSEN

    Jan Luikenstraat 2, RIJSSEN

    Hoogwaardig afgewerkte en duurzame (Label A++) vrijstaande woning op gunstige hoek locatie gelegen. De woning beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde welke is voorzien van een sfeervolle gashaardschouw en veel lichtinval door meerdere raampartijen. De kozijnen en beglazing in de woonkamer zijn in 2011 vernieuwd en voorzien van HR++ beglazing. Evenals de rest van de begane grond beschikt de woonkamer verder nog over een Belgisch hardsteen tegelvloer met vloerverwarming. Middels ensuite deuren is vanuit de eetkamer de keuken te bereiken aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een handgeschilderde houten keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de achter entree, met toegang tot kelder, en de bijkeuken te bereiken. Hier is bevindt zich de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. De bijzonder ruime kelder is te gebruiken als provisie-/bergruimte.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 3 slaapkamers, welke alle zijn voorzien van vaste kasten en een recent vernieuwde pvc vloer. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een balkon.
    De badkamer is ingedeeld met een ligbad-douchecombinatie, dubbele wastafel en toilet. Veder zijn alle ramen en kozijnen op de eerste verdieping vervangen en voorzien van HR++ beglazing.
    Middels een vaste trap is de overloop op de 2e verdieping te bereiken, hier bevindt zich de Cv-opstelling en een recent geplaatste (2023) boiler en hybride warmtepomp. Ook zijn hier de 4e en 5e slaapkamer gevestigd. Verder is de kap van de woning van binnenuit na-geïsoleerd en in 2018 voorzien van nieuwe dakpannen.

    De keurig aangelegde en volledige omheinde tuin is gelegen op het noord-oosten. Recent is hier een heerlijke terrasoverkapping gerealiseerd, waar je in volledige privacy kunt genieten van de recent aangelegde tuin.
    Vanaf de oprit, welke is voorzien van een carport, is de ruime garage te bereiken.

    Verder liggen er op het platte dak van de garage 10 zonnepanelen (2022) en op het dak van de woning 16 zonnepanelen (2018) met een opbrengst van 9600 kWh in 2023. In combinatie met een elektrische boiler en een hybride warmtepomp zorgt dit voor zeer lage energielasten.

    Kortom, een prachtige en duurzame gezinswoning die u zeker gezien moet hebben!

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet v.v. fontein, trapopgang, eetkamer, woonkamer v.v. gashaardschouw, woonkeuken v.v. keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken/wasruimte, achter entree, toegang tot tuin en terras,
    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers v.v. vaste kasten, badkamer v.v. ligbad-douchecombinatie, dubbele wastafel en toilet, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop v.v. cv-opstelling, boiler en hybride warmtepomp, 4e en 5e slaapkamer.
    Kelder: provisie-/bergruimte

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1975
    - Perceeloppervlakte 489 m²
    - Inhoud 710 m³
    - Woonoppervlakte 175 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - perfecte gezinswoning
    - gelegen op vrije hoeklocatie
    - voorzien van 5 slaapkamers
    - Energielabel A++
    - volledig geïsoleerd en v.v. HR++ beglazing
    - schilderwerk 2019
    - voorzien van recent geplaatste terrasoverkapping
    - v.v. computergestuurd beregeningssysteem in voortuin
    - voorzien 26 zonnepanelen en een hybride warmtepomp
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact