Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 395.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    145 m²
  • Perceeloppervlakte:
    470 m²
  • Inhoud:
    725 m³
  • Brochure downloaden
    Jan ter Horststraat 30 - RIJSSEN

    Jan ter Horststraat 30, RIJSSEN

    karakteristieke vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel. Deze ruime woning is gunstig gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum van Rijssen. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer aan de voorzijde voorzien van een gashaardschouw. Verder bied de woning het comfort van gelijkvloers wonen, aangezien er een slaapkamer met badkamer is gerealiseerd. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een karakteristieke massief eiken keuken. Verder is vanuit de keuken de provisiekelder te bereiken. De bijkeuken met wasmachine aansluiting is te bereiken vanuit de achter entree, middels een vlizotrap is de bergzolder boven de keuken en bijkeuken te bereiken. Gelijk achter de woning bevinden zich nog een tweetal schuren/hobbyruimtes.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van vaste kasten. 2 slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een dakkapel.

    De diepe tuin aan de achterzijde van de woning biedt volop mogelijkheden voor het creëren van meerdere zithoekjes en is voorzien van een heerlijk zonnig terras met volledige privacy. Verder bevindt zich aan de achterzijde van het perceel nog een ruime schuur met volières.

    Door de zeer gunstige indeling en de verrassende ruimte is de woning in meerdere opzichten een aanrader. Ook de gunstige ligging in een rustige, kindvriendelijke buurt nabij het centrum zorgt voor een prettig woonklimaat.


    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, woonkamer, slaapkamer, badkamer v.v. toilet, douche en wastafel, toegang tot kelder vanuit keuken, bijkeuken met toilet en wasruimte, schuur en hobbyruimte achter woning, vaste trap naar:
    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten, de slaapkamer aan de achterzijde
    2e verdieping: bergzolder

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1935
    - Perceeloppervlakte 470 m²
    - Inhoud 725 m³
    - Woonoppervlakte 145 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - gewilde locatie nabij centrum
    - slaapkamer en badkamer op begane grond
    - diepe tuin aan achterzijde
    - CV-ketel Intergas 2018
    - kindvriendelijke buurt
    - dagelijkse voorzieningen op loopafstand
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact