Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 459.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    152 m²
  • Perceeloppervlakte:
    266 m²
  • Inhoud:
    715 m³
  • Brochure downloaden
    Korenstraat 3 - RIJSSEN

    Korenstraat 3, RIJSSEN

    Fijne gezinswoning met 5 ruime slaapkamers, gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Deze ruim uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning beschikt over veel praktische leefruimte op de begane grond. In combinatie met de gewilde locatie, nabij scholen speeltuin en bos, maakt dit een perfecte woning voor een gezin met kinderen.
    De woning is voorzien van een woonkamer met een gashaard schouw en een massief eiken parketvloer. Ook is de woning aan de voorzijde uitgebouwd met een royale erker. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken. Deze ruimte beschikt over vloerverwarming en een pvc vloer. De keuken zelf is in 2016 vernieuwd en beschikt over inbouwapparatuur en een prachtig fornuis. Vanuit de keuken is verder nog de bijkeuken te bereiken, hier bevindt zich een kastenwand met wasmachineaansluiting. De geïsoleerde garage en schuur zijn vanuit de bijkeuken te bereiken.

    Op de 1e verdieping, welke is voorzien van airconditioning, bevinden zich 3 slaapkamers welke alle zijn voorzien van dubbele beglazing. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik. Verder bevindt zich hier de badkamer (vernieuwd 2015), welke is voorzien van een wastafel, toilet, inloopdouche en wasmachineaansluiting. De zolder is te bereiken middels een vaste trap, hier is een 4e en 5e slaapkamer gerealiseerd, waarbij de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel.

    De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuiden. Hier is recent een royale overkapping (6x3) geplaatst.
    Verder is de woning voorzien van 24 zonnepanelen gelegen op het zuiden met een gemiddelde opbrengst van ca. 7600 kWh per jaar.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, toileyt, toegang tot woonkamer v.v. gashaard, woonkeuken v.v. inbouwapparatuur, achter entree/bijkeuken met wasmachineaansluiting, , tuin v.v. overkapping, garage en schuur v.v. kelder en vliering.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers deels v.v. rolluiken, badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met cv-opstelling, 4e slaapkamer, 5e slaapkamer met dakkapel.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1998
    - perceel 266 m²
    - inhoud 715 m³
    - woonoppervlak 152 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - volledig geïsoleerd
    - v.v. airconditioning op 1e verdieping
    - duurzaam energielabel B
    - uitbouw aan achterzijde t.b.v. woonkeuken
    - onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden
    - nabij scholen, speeltuin en bos gelegen
    - maar liefst 5 slaapkamers
    - geïsoleerde garage en schuur v.v. kelder en vliering
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact