Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 875.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1957
  • Woonoppervlakte:
    233 m²
  • Perceeloppervlakte:
    10645 m²
  • Inhoud:
    939 m³
  • Brochure downloaden
    Markeloseweg 101 - RIJSSEN

    Markeloseweg 101, RIJSSEN

    Gelegen op een fantastische bosperceel van 10645m2 ligt deze prachtige vrijstaande woning. Het bosperceel is gelegen in het Rijssens ‘’Schwarzwald’’. Een heuvelachtig en bosrijk gebeid nabij de Rijsserberg, rust en ruimte zijn hier gegarandeerd. Ook is het bruisende centrum van Rijssen met alle dagelijkse voorzieningen op fietsafstand gelegen. Deze fijne combinatie zorgt voor een aantrekkelijk woonklimaat.
    De woning zelf is door de verrassende indeling multifunctioneel te gebruiken. Zo is de woning op de eerste woonlaag ingericht met 3 ruime slaapkamers, waarbij de slaapkamer aan de zuidzijde van de woning beschikt over een heerlijk terras en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Verder is aan de voorzijde van de woning de woonkamer gevestigd. Deze is onder andere voorzien van een sfeervolle houtkachel en een massief eiken parketvloer. De knusse keuken is gelegen aan de noordzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een karakteristieke tegelvloer. Vanuit de hal is de 2e toilet te bereiken.

    Middels een vaste trap is de souterrain te bereiken. Hier bevinden zich maar liefst 4 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van natuurlijk lichtinval middels patrijspoort ramen. Verder is deze woonlaag ingericht met een tweede badkamer en een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Ook bevindt zich hier een extra ruimte welke is ingericht als hobbyruimte en is naast de badkamer de berging/technische ruimte gevestigd. De inpandige garage bevindt zich ook in het souterrain en is bereiken vanaf de oprit.

    Op het perceel bevinden zich verder nog een tweede garage en een houten berging/overkapping. Ook bevindt zich hier een sauna met douchevoorziening. Verder zijn er in het bos diverse wandelpaden aangelegd en bent u verzekerd van volledige privacy.

    Kortom: De fantastische ligging, de uitstraling en multifunctionele indeling maken deze woning exclusief en veelzijdig!
    Wij nemen graag de tijd om u rond te leiden in deze unieke woning.

    INDELING:
    1e woonlaag: entree, ruime hal, meterkast, slaapkamer v.v. badkamer en met balkon op het zuiden, 2e slaapkamer, woonkamer v.v. houtkachel en eiken vloer, sfeervolle keuken v.v. inbouwapparatuur, 3e slaapkamer v.v. wastafel en vaste kast, vaste trap naar;
    souterrain: hal, berging met cv-opstelling, badkamer v.v. douche/bad combinatie, 1e slaapkamer v.v. kastenwand, 2e slaapkamer, inpandige garage, bijkeuken v.v. wasmachine aansluiting, 3e en 4e slaapkamer, hobbykamer.
    zolder: middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1957
    - Perceeloppervlakte 10645 m²
    - Inhoud 939 m³
    - Woonoppervlakte 233 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - fantastische locatie in het Rijssens ‘Schwarzwald’
    - maar liefst 7 slaapkamers
    - bosperceel van 10645m2
    - beschutte ligging met veel privacy
    - kern Rijssen op fietsafstand gelegen
    - vloerverwarming in woonkeuken en beide badkamers
    - 2e badkamer op 1e woonlaag vanuit slaapkamer te bereiken
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact