Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 575.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    803 m²
  • Inhoud:
    623 m³
  • Brochure downloaden
    Molenbeekpark 36 - RIJSSEN

    Molenbeekpark 36, RIJSSEN

    In prijs verlaagd!
    Op gewilde locatie en op royaal perceel gelegen vrijstaande woning. De woning is gelegen in de kindvriendelijke villawijk Molenbeekpark, een garantie voor rust en ruimte. Ook is het centrum van Rijssen, Volkspark en het buitengebied op loopafstand gelegen. Vanaf de kindvriendelijke straat is de ruime oprit met carport te bereiken, hier kunnen meerdere auto’s achter elkaar geparkeerd worden. Vanaf de oprit is de ruime entree aan de voorzijde te bereiken, hier bevinden zich de meterkast en het toilet. De heerlijk lichte woonkamer is voorzien van veel raampartijen met vrij uitzicht over de tuin aan de voor- en achterzijde. Vanuit de woonkamer is middels openslaande deuren het zonnige terras aan de voorzijde te bereiken. De keuken aan de achterzijde is voorzien van een L-vormige keukenblok met veel praktische werkruimte. Vanuit de keuken zijn de beide bijkeukens en slaapkamer te bereiken. Eventueel is het mogelijk om in de bijkeuken aan de achterzijde een badkamer te realiseren, waardoor het mogelijk wordt om te baden en slapen op de begane grond. Vanuit de bijkeuken, welke grenst aan de oprit, is middels een vaste trap de hobby-/werkkamer te bereiken.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 2 ruime slaapkamers. Middels het plaatsen van een scheidingswand in 1 van de slaapkamers is het mogelijk om een 3e slaapkamer op de 1e verdieping te realiseren. Verder bevindt zich hier een badkamer welke is ingericht met een royale inloopdouche en dubbele wastafels. Op de overloop is het toilet gevestigd.

    De zonnige tuin is rondom gelegen, hier bevindt zich nog een houten tuinhuis/berging. De tuin is ingericht met meerdere zonnige terrasjes en biedt veel privacy.

    INDELING:
    Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, toegang tot woonkamer v.v. veel lichtinval, keuken v.v. inbouwapparatuur, bijkeuken v.v. wasmachine aansluiting, slaapkamer v.v. vaste kasten, bijkeuken/berging v.v. vaste kast en vaste trap naar hobbyruimte/werkkamer,
    1e verdieping: overloop met toilet, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3 slaapkamers), badkamer v.v. inloopdouche en dubbele wastafel, vlizotrap naar;
    Zolder: bergzolder

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1991
    - Perceeloppervlakte 803 m²
    - Inhoud ca. 623 m³
    - Woonoppervlakte 146 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - gelegen op ruim perceel
    - gunstige ligging nabij het centrum
    - v.v. slaapkamer op de begane grond (mogelijkheid voor badkamer)
    - volledig geïsoleerde woning
    - besloten ligging in kindvriendelijke villawijk Molenbeekpark
    - zonnige tuin op noord-westen
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze hypotheekadviseur. Volg ons op facebook of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact