Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 575.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    240 m²
  • Perceeloppervlakte:
    440 m²
  • Inhoud:
    972 m³
  • Brochure downloaden
    Oosterhofweg 41 - RIJSSEN

    Oosterhofweg 41, RIJSSEN

    Royale en sfeervolle vrijstaande woning op een gewilde locatie nabij het centrum van Rijssen en tal van dagelijkse voorzieningen. Deze prachtige gezinswoning ligt op een ruime en praktisch ingedeelde kavel van ca. 440 m². De woning zelf beschikt over maar liefst 240m2 woonoppervlakte, veel leefruimte dus. De huidige eigenaar heeft de woning zelf gebouwd in 1979. Kenmerkend is dan ook de praktische indeling van de woning en het gebruik van hoogwaardige materialen.
    Binnen in de woning heeft u vanuit de woonkamer aan de voorzijde een vrije uitkijk over de woonstraat met parkeervoorziening en groenstrook. De woonkamer beschikt verder over een prachtige massiefeiken vloer en een sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken welke is voorzien van een karakteristiek massief eiken keuken en uitzicht op de tuin aan de achterzijde. Vanuit de woonkeuken is de achter entree en naast gelegen bijkeuken te bereiken, welke is voorzien van een wasmachineaansluiting. Vanuit de entree bij de voordeur is verder de slaap-/werkkamer te bereiken.

    De eerste verdieping is ingedeeld met 3 ruime slaapkamers, grotendeels voorzien van vaste kasten. Ook is er vanuit elke slaapkamer toegang tot een balkon, zowel aan de voor- als achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is eventueel op te delen in 2 slaapkamers. Deze slaapkamer staat ook in directe verbinding met de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en ligbad.
    Middels een vlizotrap is de geïsoleerde bergzolder te bereiken.

    De zonnige en keurig aangelegde tuin is te bereiken vanaf de oprit aan de voorzijde en vanuit de Bloemstraat aan de achterzijde. Ook de beide garages zijn te bereiken zowel vanaf de oprit aan de voorzijde, als vanuit de Bloemstraat aan de achterzijde. De totale afmeting van beide ruimtes zijn 11,5m x 4m, genoeg ruimte voor klussers en hobbyisten. Verder is met een vaste trap is de zolder te bereiken.
    De woning is verder volledig onderkelderd en opgedeeld in 4 multifunctionele ruimtes. De kelder is zowel vanuit de woning, als vanaf de buitenzijde te bereiken.

    Kortom: veel leefruimte, multifunctioneel en gelegen op een gunstige locatie nabij het centrum en Volkspark!

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, toilet, toegang tot slaapkamer/werkkamer, woonkamer v.v. houtkachel, woonkeuken v.v. karakteristiek keukenblok, achter entree/bijkeuken, toegang tot tuin en garages.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers grotendeels v.v. vaste kasten, balkons aan voor- en achterzijde, badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en ligbad.
    2e verdieping: bergzolder.
    Kelder: v.v. 4 multifunctionele ruimtes, zowel van binnen als van buiten te bereiken.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1979
    - Perceeloppervlakte 440 m²
    - Inhoud 972 m³
    - Woonoppervlakte 240 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - nabij centrum en Volkspark gelegen
    - slaap-/werkkamer op begane grond
    - volledig onderkelderd
    - veel praktische leefruimte
    - v.v. energielabel D
    - v.v. royale oprit met dubbele garage, ook vanuit Bloemstraat te bereiken
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact