Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 499.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1922
  • Woonoppervlakte:
    107 m²
  • Perceeloppervlakte:
    389 m²
  • Inhoud:
    481 m³
  • Brochure downloaden
    Oosterhofweg 43 - RIJSSEN

    Oosterhofweg 43, RIJSSEN

    Op een uitstekende locatie, ligt deze prachtige en sfeervolle jaren '20 woning met authentiek 'kookhuisje', sauna en multifunctioneel bijgebouw. De woning ligt tegen de rand van het Volkspark en de prachtige omgeving van havezate de Oosterhof, terwijl het centrum van Rijssen op loopafstand is. Een woning waarin de sfeer en het karakter van de jaren '20 bewaard is gebleven, zowel van binnen als van buiten. Ook de verbouwing in de jaren '90 is uitgevoerd met oog voor detail en respect voor het originele ontwerp van de woning. Bij de woning is ook het oorspronkelijke 'kookhuisje' bewaard gebleven dat thans als berging in gebruik is.
    Achter de woning, met een eigen entree vanaf de Bloemstraat, staat een multifunctioneel bijgebouw dat in 1996 is gebouwd en voorzien is van twee etages. Momenteel is het gebouw ingericht als garage, hobby/werkruimte en kantoor. Doordat het pand geheel is geïsoleerd en een eigen verwarmingsinstallatie heeft, is het uitermate geschikt om wonen en werk te combineren. Ook het gebruik als B&B zou een perfecte invulling zijn. Dit mede gezien de gunstige ligging. Verder bevindt zich achter het kookhuisje nog een heerlijke buitensauna.

    INDELING:
    Begane grond: Entree/hal met toegang tot de kelder en trapopgang naar de 1e verdieping - toilet - ruime woonkamer met schouw - tuinkamer (en-suite) met schouw en dubbele openslaande deuren naar het terras - keuken met deur naar het terras. 1e verdieping: overloop - 3 ruime slaapkamers, waarvan één met balkon - badkamer 2e verdieping: vliering Bijgebouw: Het bijgebouw (totaal 85 m2 gebruiksoppervlak) heeft een verdiepte begane grond, voorzien van een garage, hobby/werkruimte en kantoor, met spiltrap naar de bovenverdieping.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1922
    - Perceeloppervlakte 389 m²
    - Inhoud 481 m³
    - Woonoppervlakte 107 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - nabij centrum en dagelijkse voorzieningen gelegen
    - gelegen aan rustige, kindvriendelijke woonstraat
    - voorzien van prachtige karakteristieke elementen
    - bijgebouw (85m2) te bereiken vanaf de Bloemstraat
    - zeer geschikt voor praktijk/kantoor aan huis
    - CV-ketel Intergas 2019
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze hypotheekadviseur. Volg ons op facebook of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact