Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 375.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    onder bod
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    212 m²
  • Inhoud:
    464 m³
  • Brochure downloaden
    Pannenwerk 32 - RIJSSEN

    Pannenwerk 32, RIJSSEN

    Instapklare en recent opgeknapte 2-onder-1-kapwoning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Deze fijne gezinswoning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer welke recent is voorzien van modern stucwerk aan wand en plafond en een strakke betonvloer afwerking met vloerverwarming. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is vernieuwd in 2020 en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is de gehele vloer na-geïsoleerd in 2023. Vanuit de keuken is de hal aan de voorzijde te bereiken, hier bevindt zich het vernieuwde toilet. Verder is de woning aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is de kelder te bereiken welke bijzonder geschikt is als hobby- en/of relaxruimte.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is vernieuwd in 2021 en voorzien van een dakkapel. Verder is deze ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De slaapkamers zijn alle voorzien van recent vernieuwde dubbele beglazing. Ook zijn alle kamers voorzien van vernieuwde wand-, vloer en plafondafwerking.
    In 2020 is er een extra verdieping bij op de woning geplaatst en ingericht met 2 extra slaapkamers en een kastenwand op de overloop.

    De woning is verder voorzien van vernieuwde elektra en een moderne stoppenkast. Ook is het dakleer vernieuwd op de platte daken en is de woning rondom geschilderd.

    De achtertuin is gelegen op het noorden en te bereiken vanaf de gezamenlijke oprit met de buren. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met o.a. een heerlijk zonnig terras. Verder bevindt zich hier nog een prachtige stenen schuur met overkapping.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, toegang tot keuken, open verbinding naar woonkamer aan achterzijde, achter entree/bijkeuken met toegang tot tuin en terras, kelder v.v. relaxruimte.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer v.v. douche, toilet, wastafel en dakkapel;
    2e verdieping: 2 ruime slaapkamers, bergruimte op overloop.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1982
    - perceel 212 m²
    - inhoud 464 m³
    - woonoppervlak 120 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - recent opgeknapte 2-onder-1-kapwoning
    - heerlijke plek in rustige woonstraat
    - onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het noorden
    - v.v. vrijstaande berging en overkapping
    - volledig geïsoleerd
    - CV-ketel 2023
    - instapklaar
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact