Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 645.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    185 m²
  • Perceeloppervlakte:
    360 m²
  • Inhoud:
    738 m³
  • Brochure downloaden
    Parkstraat 20 - RIJSSEN

    Parkstraat 20, RIJSSEN

    Riante en recent gebouwde vrijstaande woning gelegen in een prachtige woonomgeving. Zo is de woning gelegen nabij het buitengebied, volkspark en havezate De Oosterhof, terwijl het centrum van Rijssen eveneens op loopafstand is gelegen. Deze verrassend ruime woning is gebouwd door de huidige eigenaar. Dit is weer te zien aan een hoogwaardig afwerkingsniveau en de praktische indeling.
    Zo beschikt de woning op de begane grond over een sfeervolle woonkamer met vrije uitkijk over het parkgebouw en groenvoorziening. De woonkamer is onder andere voorzien van een recent vernieuwde pvc vloer en Ensuite deuren voor toegang naar de woonkeuken.
    De ruime leef keuken is uitgerust met een L-vormige keukenblok voorzien van moderne inbouwapparatuur. Verder is de woonkeuken voorzien van vloerverwarming en zijn middels openslaande deuren tuin en terras te bereiken. Vanuit de woonkeuken is verder nog de bijkeuken/berging en garage te bereiken, welke volledig zijn geïsoleerd. Deze ruimte is ook bijzonder geschikt voor eventueel praktijk aan huis

    Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime en praktische ingedeelde slaapkamers welke alle zijn voorzien van meerdere raampartijen. De royale badkamer is voorzien van vloerverwarming en is ingedeeld met een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een vaste kast. De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier bevinden zich nog een tweetal slaapkamers en de wasruimte.

    De kindvriendelijk ingerichte tuin aan de achterzijde van de woning biedt volop mogelijkheden en is voorzien van een heerlijk zonnig terras met veel privacy. Verder bevindt zich hier een terrasoverkapping van duurzaam Douglas hout met berging.

    Kortom: De ruimte, een praktische indeling en de prachtige ligging, maken dat u deze woning zeker gezien moet hebben!

    INDELING:
    Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, trapopgang, toegang tot woonkamer met vrije uitkijk over het parkgebouw en groenvoorziening, Ensuite deuren naar woonkeuken met L-vormige keukenblok v.v. inbouwapparatuur, bijkeuken/berging, garage, toegang tot tuin en terras,
    1e verdieping: overloop v.v. vaste kast, 4 ruime slaapkamers met veel lichtinval, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel
    2e verdieping: overloop met wasmachineopstelling en CV opstelling, 2 ruime slaapkamers met aan de voorzijde een dakkapel.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 2010
    - Perceeloppervlakte 360 m²
    - Inhoud 738 m³
    - Woonoppervlakte 185 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - recent gebouwde woning met veel leefruimte
    - hoogwaardige afwerking en praktische indeling
    - voorzien van energielabel A
    - schilderwerk buiten 2018 en binnen 2023
    - keurig aangelegde tuin v.v. overkapping
    - vloerverwarming in keuken, berging, toilet en badkamer
    - v.v. zonnepanelen met een opbrengst van ca. 6.5 MWh
    - nabij centrum, buitengebied, volkspark en havezate De Oosterhof gelegen

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact