Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 475.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1969
  • Woonoppervlakte:
    177 m²
  • Perceeloppervlakte:
    402 m²
  • Inhoud:
    847 m³
  • Brochure downloaden
    Paulus Potterstraat 21 - RIJSSEN

    Paulus Potterstraat 21, RIJSSEN

    Unieke mogelijkheid! Dubbele bewoning d.m.v. mantelzorg mogelijk!

    HOOFDWONING:
    Ruime 2-onder-1-kapwoning volledig onderkelderd met inpandige garage.
    Deze ruime gezinswoning gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Op de begane grond bevindt zich een ruime L-vormige woonkamer welke is voorzien van een karakteristieke houtkachelschouw en een tegelvloerafwerking. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken, deze is voorzien van een recent vernieuwd keukenblok (2020). Verder is vanuit de keuken tuin en terras te bereiken, hier bevindt zich een recent geplaatste terrasoverkapping.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van dubbele beglazing en deels zijn voorzien van rolluiken. De slaapkamers aan de zij- en achtergevel beschikken verder nog over een balkon, waarbij het balkon aan de achterzijde toegang verschaft tot de bergzolder boven de woonkeuken. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een douche, toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.
    Middels een vaste trap is de overloop op zolder te bereiken. Verder bevindt zich hier de vierde slaapkamer welke is voorzien van een dakraam.

    De woning is verder volledig onderkelderd. De kelder is zowel van buitenaf als van binnenuit te bereiken. Hier bevindt zich de wasruimte en CV-opstelling.

    De zonnige tuin is aan de achterzijde gelegen op het oosten en te bereiken vanaf de oprit.

    BUNGALOW:
    Via de tuin van de hoofdwoning is de gelijkvloerse en optimaal geïsoleerde bungalow/mantelzorgwoning te bereiken. Deze duurzame bungalow is in 2020 gebouwd en beschikt over een ruime en lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een vrije uitkijk over terras en straatzijde. Verder is vanuit de woonkeuken de slaapkamer en badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Veder is de gehele woning voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen en deuren.

    Kortom: een unieke mogelijkheid voor het bieden van mantelzorg!

    INDELING:
    hoofdwoning
    begane grond: woonkeuken v.v. vernieuwd keukenblok, eetkamer, woonkamer v.v. houtkachel, hal v.v. toilet met fontein, vaste trap naar kelder, meterkast, trapopgang naar;
    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarbij 2 slaapkamers met toegang tot balkon, badkamer v.v. toilet, douche, wastafel en vloerverwarming, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop , 4e slaapkamer v.v. dakraam.
    kelder: wasruimte, CV-opstelling.

    bungalow
    Begane grond: woonkamer met open verbinding naar woonkeuken, slaapkamer v.v. vaste kast, badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting, Achter entree v.v. meterkast, stookruimte met CV-opstelling.

    KENMERKEN
    hoofdwoning:
    - Bouwjaar 1969
    - Perceeloppervlakte gezamenlijk 402 m²
    - Inhoud ca. 685 m³
    - Woonoppervlakte ca. 130 m²

    Bungalow:
    - Bouwjaar 2020
    - Perceeloppervlakte gezamenlijk 402 m²
    - Inhoud ca. 161 m³
    - Woonoppervlakte ca. 48 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - ruime gezinswoning welke volledig is onderkelderd
    - gelijkvloerse bungalow met mogelijkheid tot het bieden van mantelzorg
    - v.v. recent vernieuwde keuken
    - tuin gelegen op het oosten
    - aanvaarding in overleg

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact