Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 495.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2002
  • Woonoppervlakte:
    155 m²
  • Perceeloppervlakte:
    296 m²
  • Inhoud:
    649 m³
  • Brochure downloaden
    Peller 20 - RIJSSEN

    Peller 20, RIJSSEN

    Op gewilde locatie gelegen en in uitstekende staat verkerende 2-onder-1-kapwoning. Deze ideale gezinswoning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer voorzien van een recent vernieuwde pvc vloer, gashaardschouw en een stijlvolle kastenwand met dubbele deuren. Vanuit de woonkamer heeft u een vrije uitkijk over de woonstraat.
    Middels openslaande deuren is de ruime woonkeuken aan de achterzijde te bereiken, welke is voorzien van inbouwapparatuur welke deels is vernieuwd. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken welke is geïsoleerd en voorzien van verwarming. Deze ruimte is eventueel ook weer te gebruiken als garage.
    Verder is recent de gehele begane grond opgeknapt, zo zijn wanden en plafond voorzien van glad stucwerk en is de gehele begane grondvloer voorzien van vloerverwarming.

    Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 5 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzijn van rolluiken. Verder bevindt zich hier een royale en praktisch ingedeelde badkamer voorzien van toilet, wastafelmeubel, douche en ligbad. Op de overloop is nog een extra toilet gevestigd.
    Middels een vaste trap is de overloop op zolder te bereiken, hier bevindt zich de CV-opstelling en wasmachine aansluiting. Verder is het eerste deel van de zolder in te richten als 6e slaapkamer, de zolder boven de uitbouw is te gebruiken als opslagruimte.

    De keurig aangelegde tuin is gelegen op het oosten en te bereiken vanaf de oprit. De tuin is keurig aangelegd en ingericht met een heerlijk zonnig terras. Verder beschikt de woning over een extra breed oprit met carport naast de garage.

    Kortom: een ideale gezinswoning met veel praktische leefruimte!

    Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, toegang tot woonkamer v.v. vloerverwarming, pvc vloer en gashaardschouw, woonkeuken v.v. openslaande deuren en vloerverwarming, toegang tot bijkeuken/garage, vaste trap naar;
    1e verdieping: overloop met apart toilet, 5 ruime slaapkamers v.v. rolluiken, badkamer met toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en ligbad, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met cv-opstelling (2010), optie voor 6e slaapkamers, bergzolder

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 2002
    - perceel 296 m²
    - inhoud 649 m³
    - woonoppervlak 155 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - v.v. ruime uitbouw boven garage
    - mogelijkheid tot maar liefst 6 ruime slaapkamers
    - hoogwaardige afwerking en goed onderhouden woning
    - begane grond v.v. vloerverwarming
    - CV ketel Remeha 2010
    - kindvriendelijke woonwijk met speelvoorziening
    - gunstig gelegen met vrij uitzicht aan voorzijde
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact