Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 505.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    481 m²
  • Inhoud:
    745 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Rabbi Keizerstraat 18 - RIJSSEN

    Rabbi Keizerstraat 18, RIJSSEN

    Energie neutrale (A+++ label) en volledig opgeknapte vrijstaande woning. De woning is gelegen op een ruim perceel grenzend aan natuurgebied De Borkeld en nabij speeltuin de Mensingboerderij. Vanuit de woning heeft u dan ook een heerlijk vrij uitzicht over de aangrenzende landerijen. De huidige eigenaren hebben de woning recent volledig gemoderniseerd en opgeknapt. Ook is de woning volledig verduurzaamt en onder andere voorzien van een All-Electric warmtepomp en elektrisch warmwaterboiler. Dit, in combinatie met zonnepanelen met een opbrengst van ca. 12000 kWh, zorgt dat de huidige bewoners geen energiekosten hebben!
    De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer voorzien van vloerverwarming en een duurzame houtkachel. De eetkamer/woonkeuken is eveneens voorzien van vloerverwarming en is 2020 voorzien van een nieuwe keuken met een schierkookeiland. Verder heeft u vanuit deze ruimtes vrij uitzicht over het buitengebied en landerijen.
    De woning is verder voorzien van een ruime kelder te bereiken vanuit de bijkeuken. Ook bevindt zich naast de woning een garage, met aan de achterzijde een extra ruimte, welke is ingericht als speelkamer/hobbyruimte.

    Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over 4 ruime slaapkamers voorzien van nieuwe kozijnen en beglazing. Verder bevindt zich hier een ruime badkamer (vernieuwd 2020), deze is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.

    De zonnige tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuid-westen. Vanuit de tuin het u vrij uitzicht over het naastgelegen buitengebied.

    INDELING:
    Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, slaapkamer, toegang tot woonkamer v.v. houtkachel, woonkeuken v.v. kook-schiereiland, inbouwapparatuur, bijkeuken v.v. toilet en toegang tot kelder, garage, hobbyruimte, speelkamer, vanuit hal vaste trap naar;
    1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en toilet, vlizotrap naar;
    Zolder: bergzolder
    kelder: v.v. stookruimte

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1977
    - Perceeloppervlakte 481 m²
    - Inhoud ca. 745 m³
    - Woonoppervlakte 146 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - gelegen op ruim perceel
    - vrij uitzicht aan achterzijde
    - energie neutrale en gasloze woning
    - verwarming d.m.v. all-electric warmtepomp en houtkachel
    - v.v. garage en hobbyruimte aan achterzijde
    - zonnige tuin op zuid-westen
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze hypotheekadviseur. Volg ons op facebook of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact