Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 399.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    128 m²
  • Perceeloppervlakte:
    461 m²
  • Inhoud:
    480 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Rembrandt van Rijnstraat 40 - RIJSSEN

    Rembrandt van Rijnstraat 40, RIJSSEN

    Ruim uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met veel leefruimte op de begane grond en met mogelijkheid tot kantoor/praktijk aan huis. De woning is op een gewilde locatie gelegen, nabij scholen speeltuin en bos. Deze ideale gezinswoning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met vrij uitzicht. De woonkamer is voorzien van een duurzame houtkachel en vloerverwarming. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd ten behoeve van een ruime woonkeuken. Ook deze ruimte beschikt over vloerverwarming en is voorzien van veel lichtinval door raampartijen rondom en een moderne lichtstraat. Achter de woonkeuken bevindt zich nog de toilet en bijkeuken, deze is voorzien van een wasmachine aansluiting.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarbij alle slaapkamers beschikken over moderne draai-/kiepramen met dubbele beglazing en rolluiken. Verder bevindt zich hier de badkamer, welke is voorzien van wastafel en douche. De zolder is te bereiken middels een vaste trap, hier is een 4e slaapkamer gerealiseerd door middel van het plaatsen van een dakkapel.

    De fraai aangelegd achtertuin is gelegen op het noorden en te bereiken vanaf de oprit. In de tuin bevinden zich diverse bijgebouwen, waaronder een schuur met overkapping en bergzolder, een houten berging voor tuingereedschap en een geïsoleerde ruimte welke o.a. is in te richten als kantoor of relaxruimte. Deze ruimte is verder te verwarmen met een eigen cv-installatie en beschikt over warm en koud water en een aansluiting op het riool.
    Verder is de woning voorzien van 10 zonnepanelen gelegen op het zuiden met een gemiddelde opbrengst van ca. 3200 kWh per jaar.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, kelder, toegang tot woonkamer v.v. houtkachel en vloerverwarming, open verbinding naar woonkeuken v.v. inbouwapparatuur, achter entree met toilet, bijkeuken v.v. wasmachine aansluiting, tuin v.v. schuur, overkapping en multifunctionele ruimte.
    1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers v.v. draai-/kiepramen en rolluiken, badkamer met wastafel en douche, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met cv-opstelling, 4e slaapkamer met dakkapel.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1966
    - perceel 461 m²
    - inhoud 480 m³
    - woonoppervlak 128 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - woning is na-geïsoleerd en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing
    - uitbouw aan achterzijde t.b.v. woonkeuken
    - fraai aangelegde tuin gelegen op het noorden
    - nabij scholen, speeltuin en bos gelegen
    - 4e slaapkamer voorzien van royale dakkapel
    - voorzien van multifunctionele en geïsoleerde ruimte v.v. separate cv-installatie
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact