Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 519.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    178 m²
  • Perceeloppervlakte:
    423 m²
  • Inhoud:
    755 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Stationsdwarsweg 67 - RIJSSEN

    Stationsdwarsweg 67, RIJSSEN

    Karakteristieke en sfeervolle woning gelegen op gewilde locatie nabij centrum en dagelijkse voorzieningen. Kenmerkend aan deze woning is de bijzonder nette afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de woning is aangepast aan de huidige standaard zonder de karakteristieke elementen uit het oog te verliezen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning, deze is voorzien van een moderne gaskachel, massief eiken parketvloer en hoge plafonds. Verder zijn wand en plafond afgewerkt met glad stucwerk en voorzien van prachtige details.
    De riante woonkeuken aan de achterzijde beschikt over een prachtige, handgemaakte houten keuken voorzien van inbouwapparatuur en een groot fornuis. De woonkeuken beschikt over veel raampartijen, wat zorgt voor een heerlijk lichte ruimte. Ook zijn middels openslaande deuren tuin, terras en schuur te bereiken. Verder bevindt zich hier een extra ruimte die eventueel is in te richten als speelkamer/thuiswerkplek. Vanuit de hal zijn verder nog de provisiekelder en inpandige berging te bereiken.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, welke deels zijn voorzien van vaste kasten en waarbij de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. 2 slaapkamer zijn ingedeeld met een vliering, hier bevindt zich het slaapgedeelte van deze kamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad.

    De zonnige en keurig aangelegde tuin is gelegen op het noorden en biedt veel privacy. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een ruime schuur met bergzolder en relaxruimte. Verder liggen er op het dak van de schuur 18 zonnepanelen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een oprit welke is voorzien van een carport.
    Kortom een unieke woning die u zeker gezien moet hebben!

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal, kelder, toilet, meterkast, toegang tot inpandige berging, toegang tot woonkamer v.v. massief eiken vloer en gashaard, woonkeuken v.v. spoeleiland en openslaande deuren naar tuin en terras, relaxruimte/thuiswerkplek,
    1e verdieping: overloop v.v. vaste kasten, 4 ruime slaapkamers grotendeels v.v. vaste kasten, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon, ruime badkamer v.v. inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad.
    2e verdieping: bergzolder.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1920
    - Perceeloppervlakte 423 m²
    - Inhoud 755 m³
    - Woonoppervlakte 178 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - nabij centrum en dagelijkse voorzieningen gelegen
    - gelegen aan rustige, kindvriendelijke woonstraat
    - voorzien van prachtige karakteristieke elementen
    - voormalig koetshuis/gemeentelijk monument
    - grotendeels geïsoleerd en v.v. zonnepanelen
    - v.v. vrijstaande schuur en relaxruimte met bergzolder
    - aanvaarding in overleg

    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze hypotheekadviseur. Volg ons op facebook of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact