Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 275.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1926
  • Woonoppervlakte:
    105 m²
  • Perceeloppervlakte:
    348 m²
  • Inhoud:
    542 m³
  • Verkocht onder voorbehoud
    Brochure downloaden
    Van den Broekestraat 33 - RIJSSEN

    Van den Broekestraat 33, RIJSSEN

    In kindvriendelijke woonwijk gelegen vrijstaande woning met een heerlijk diepe tuin aan de achterzijde. De woning dient opgeknapt en gemoderniseerd te worden, een unieke kans voor een handige klusser. De woning is verder gelegen op een gewilde locatie, nabij supermarkt en dagelijkse voorzieningen. Ook het centrum van Rijssen is lopend of met de fiets eenvoudig te bereiken.
    Op de begane grond is de woning voorzien van een dichte keuken met een hoek opgestelde keuken. De woonkamer is te bereiken vanuit de hal en is, evenals de keuken, voorzien van een gaskachel. Verder bevinden zich op de begane grond nog twee slaapkamers en een badkamer, deze is te bereiken vanuit de achter entree. Ook is er een kelder aanwezig (3,4x2,2), deze is te bereiken middels een luik bij de voordeur.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers welke zijn voorzien van vaste kasten. De overige ruimte op de 1e verdieping is in gebruik als bergruimte. Eventueel is het mogelijk om hier extra slaapkamers te realiseren.

    De zonnige tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een vrijstaande garage. Door de gunstige ligging van de woning aan de voorzijde van het perceel is de volledige tuin aan de achterzijde gelegen en maar liefst ca. 19m diep.

    INDELING:
    Begane grond: entree, hal, kelder (3,4x2,2), ruime woonkamer v.v. gaskachel, keuken v.v. L-vormig keukenblok, achter entree, toegang tot badkamer, slaapkamer, vanuit woonkamer toegang tot hal met toilet en 2e slaapkamer
    1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, bergruimte.

    KENMERKEN:
    - Bouwjaar 1926
    - Perceel 348 m²
    - Inhoud ca. 542 m³
    - Woonoppervlak ca. 105 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - kindvriendelijke woonomgeving
    - kluswoning
    - heerlijk diepe achtertuin
    - centrale ligging nabij buitengebied en centrum
    - v.v. vrijstaande garage
    - verwarming d.m.v. gaskachels
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact