Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 349.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1946
  • Woonoppervlakte:
    82 m²
  • Perceeloppervlakte:
    223 m²
  • Inhoud:
    456 m³
  • Brochure downloaden
    Van Wijngaardenstraat 20 - RIJSSEN

    Van Wijngaardenstraat 20, RIJSSEN

    Instapklare en recent opgeknapte hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Deze prachtige woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer welke recent is voorzien van modern stucwerk aan wand en plafond en een strakke betonvloer afwerking met vloerverwarming. Ook is hier een sfeervolle inbouw-houtkachel met strakke schouwafwerking gerealiseerd. De keuken is aan de achterzijde zijde van de woning gelegen en is in 2021 voorzien van een nieuw modern keukenblok. Ook is hier een nieuwe toilet gerealiseerd en is de badkamer verplaatst naar boven, waardoor en een praktische wasruimte en technische ruimte is ontstaan. De gehele begane grond is verder voorzien van vloerverwarming.
    De gehele woning is verder onderkelderd en ingericht als provisieruimte en hobbyruimte.

    Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. In 2021 is in één van de slaapkamers een nieuwe badkamer gerealiseerd. Deze prachtige badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, regendouche en elektrische vloerverwarming.
    De slaapkamers zijn alle voorzien van recent vernieuwde dubbele beglazing. Ook zijn alle kamers voorzien van vernieuwde wand-, vloer- en plafondafwerking.
    De zolder is te bereiken middels een vlizotrap en ingericht als bergzolder.

    De woning is verder voorzien van vernieuwde elektra en een moderne stoppenkast. Ook is het dakleer vernieuwd op de platte daken en is de woning rondom geschilderd. Ook zijn er op de begane grond, 1e verdieping en in de garage airco’s geïnstalleerd die zowel kunnen koelen als verwarmen. Op het dak van de garage en woning zijn tevens 24 zonnepanelen geplaatst.

    De achtertuin is gelegen op het westen en te bereiken vanaf de ruime oprit. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met o.a. een heerlijk zonnig terras. Verder bevindt zich hier nog een royale vrijstaande garage voorzien van een smeerput en airconditioning.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, woonkamer v.v. vloerverwarming en houtkachel, eetkamer, keuken v.v. vloerverwarming, achter entree/bijkeuken met toilet, wasruimte/bijkeuken, toegang tot tuin en terras, kelder v.v. meerdere ruimtes.
    1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer v.v. inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad;
    2e verdieping: bergzolder.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1946
    - perceel 223 m²
    - inhoud 456 m³
    - woonoppervlak 82 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - recent opgeknapte hoekwoning met oprit
    - heerlijke plek in rustige woonstraat
    - onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het westen
    - v.v. vrijstaande garage met smeerput en verwarming
    - volledig geïsoleerd
    - CV-ketel 2021
    - instapklaar
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact