Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 429.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1992
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    270 m²
  • Inhoud:
    641 m³
  • Brochure downloaden
    Veeneslagen 25 - RIJSSEN

    Veeneslagen 25, RIJSSEN

    In prijs verlaagd!
    Bijzonder ruime 2-onder-1-kapwoning gelegen op gewilde locatie in kindvriendelijke woonomgeving. Deze ideale gezinswoning beschikt op de begane grond over een sfeervolle woonkamer voorzien van een vernieuwde laminaat vloer. De uitgebouwde woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een L-vormige keukenblok met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken/achterentree te bereiken. Deze ruimte is eventueel ook weer in te richten als garage.

    Op de 1e verdieping bevinden zich, mede door de opbouw boven de garage, 4 ruime slaapkamers waarbij 2 slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en 2 slaapkamers zijn voorzien van een balkon. De slaapkamer aan de voorzijde is eventueel op te delen in 2 slaapkamers, de huidige bewoners hebben deze scheidingswand verwijderd. Verder bevindt zich op de 1e verdieping een keurige en moderne badkamer voorzien van toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche. De zolder is te bereiken middels een vaste trap, hier is een 5e slaapkamer te realiseren.

    De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het westen en te bereiken vanaf de oprit. De tuin is voorzien van een houten terrasoverkapping en een berging.

    INDELING:
    Begane grond: entree/hal met meterkast, toegang tot woonkamer, woonkeuken v.v. L-vormige keuken met inbouwapparatuur, achterentree/bijkeuken v.v. witgoed, schuur/garage, tuin v.v. terrasoverkapping en berging,
    1e verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers deels v.v. vaste kasten, badkamer met toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche, vaste trap naar;
    2e verdieping: overloop met cv-opstelling, 5e slaapkamer.

    KENMERKEN:
    - bouwjaar 1992
    - perceel 270 m²
    - inhoud 641 m³
    - woonoppervlak 160 m²

    BIJZONDERHEDEN:
    - keurig onderhouden
    - uitbouw aan achterzijde t.b.v. woonkeuken
    - onderhoudsvriendelijke tuin op het westen
    - gelegen in kindvriendelijke omgeving
    - CV ketel Remeha 2023
    - v.v. dakopbouw op garage
    - Schilderwerk 2018
    - aanvaarding in overleg


    Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden of heeft u vragen over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact op met Ons Hoes en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf u op onze website www.onshoes.nl in als woningzoekende om op de hoogte te blijven van ons woningaanbod.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Maarten Stuut maarten@onshoes.nl
    De beste deal
    Contact